Termeni și condiții de retur

Returnarea produselor se accepta în maxim 14 zile calendaristice.

Nu se accepta retur pentru produsele folosite sau care nu mai sunt in ambalajul original.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate ( în ambalajul original NEDETERIORAT, fără să fie DESIGILAT, fără să prezinte modificări fizice, lovituri etc. ).

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial ( dacă este posibil ) sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
În cazul solicitării schimbarii produsului, se va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump, in situatia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferența de preț nu se va returna. TRENDYHOME STORE SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat inițial.

Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor se poate efectua în urmatoarele condiții:

în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat
starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor – sigilate
Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse de pe www.parfumoriental.ro folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are dreptul să opteze decât o singura dată pentru returnarea / înlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

În toate cazurile de returnare / inlocuire a produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare / înlocuire sunt suportate de către client.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

IMPORTANT: În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în cutia originala sigilată, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (inclusiv factură).

Inlocuire produs

PENTRU INLOCURIEA PRODUSULUI VA RUGAM SA COMPLETATI FORMULARUL ALATURAT.

 • Pasul 1: Inregistrati cererea de inlocuire produs completand formularul de urmator. Va rugam sa mentionati ce produs doriti sa inlocuiti, si ce produs doriti sa primiti.
 • Pasul 2: Analizam imediat cererea dvs, iar apoi vom expedia un “Colet la schimb” cu produsul de schimb dorit. Veti avea de achitat doar contravaloarea transportului tur (20 lei) urmand ca celelalte costuri sa fie suportate de societatea noastra.
 • Pentru o experienta cat mai placuta va rugam sa urmati toti pasii din forumlarul de inlocuire al produsului.
 • Ambalati produsul in asa fel incat sa nu poata fi deteriorat in urma transportului.(adaugati o folie protectoare peste produs in asa fel incat sa nu se ude sau sa se murdareasca in timpul transportului)

FORMULAR INLOCUIRE PRODUS


  RESTITUIRE

  PENTRU RESTITUIREA VALORII PRODUSULUI VA RUGAM SA COMPLETATI FORMULARUL ALATURAT.

  Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul din aceasta pagina (obligatoriu) 

  Pasul 2: Vom trimite un curier catre dumneavoastra pentru a ridica coletul. Costul de retur va fi suportat de catre client si va fi scazut din suma care va fi restituita (20 lei). De altfel, nu se restituie banii pentru transportul initial, iar daca acesta a fost gratuit se vor opri inca 20 de lei pentru serviciul de curierat.

  Pasul 3: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.

  • Pentru o experienta cat mai placuta va rugam sa urmati toti pasii din forumlarul de inlocuire al produsului.
  • Ambalati produsul in asa fel incat sa nu poata fi deteriorat in urma transportului.(adaugati o folie protectoare peste produs in asa fel incat sa nu se ude sau sa se murdareasca in timpul transportului)

  ATENTIE ! NU RESTITUIM banii in conturi gen Revolut , Transferwise sau similare.

  CERERILE DE RETUR FARA UN CONT IBAN CORECT VOR FI IGNORATE

  FORMULAR RESTITUIRE