Livrare

  • Livrarea se efectueaza prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, iar termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucratoare
  • Costul de livrare este 14,99 lei, in orice localitate, iar pentru comenzile mai mari de 250 lei acesta este gratuit
  • Nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari
  • Comenzile inregistrate de luni pana joi vor fi inmanate curierului in maxim 24h iar termenul de livrare este de 48-72 ore (2-3 zile lucratoare) pentru Bucuresti si 48-96 ore (2 – 4 zile) la nivel national.
  • Comenzile inregistrate vineri vor fi predate luni curierului, iar termenul de livrare este de 48-72 ore (2-3 zile lucratoare) pentru Bucuresti si 48-96 ore (2 – 4 zile) la nivel national.
  • Comenzile de sambata si duminica, vor fi predate curierului luni sau marti si vor fi livrate in termen de 24-48 de ore (1 – 2 zile lucratoare) in Bucuresti sau 48-72 ore (2-3 zile) la nivel national de la predarea coletului catre curier.

Firmele de curierat rapid prelucreaza date cu caracter personal ale clientului, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe lucs.ro si numai cu respectarea intocmai a politicii de confidentialitate si termeni si conditii.


Garantie

Pe Lucs.ro cumperi in siguranta. Ai drept de RETUR timp de 30 de zile. Pentru a returna verificati termenii si conditiile de returnare. Daca indepliniti toate conditiile va rugam sa completati Formularul de Retur.


Cum cumpar

Pentru a intra in posesia produselor noastre trebuie sa urmezi 4 pasi simpli:

  1. Adauga produsele dorite in cos apoi acceseaza pagina “Cos“.
  2. Apasa butonul “Continua cu finalizarea comenzii” apoi introdu detaliile tale de livrare.
  3. Trimite comanda apasand butonul “Plaseaza comanda“. Vei primi notificari prin e-mail.
  4. Primeste comanda in termen de 2-3 zile lucratoare.

Formularul de comanda contine strict datele importante pentru primirea comenzii. Nu este obligatoriu sa iti creezi un cont, o poti face doar daca doresti sa deschizi unul.


Nu esti 100% convins ce sa alegi?
→ Consulta Ghidul Nostru de Parfumuri